Най-подходящите думи за изразяване на любовта

Най-подходящите думи за изразяване на любовта
Снимка: Thinkstock

Ако не искате да се повтаряте често, изразявайки любовта си, и търсите някои фантастични думи, които да използвате вместо изтърканото ”Обичам те”, значи сте попаднали на правилното място.

Понякога използваме думата любов толкова често, че тя започва да губи своя смисъл. Ако вие сте в началото на нова връзка, може да бъде странно да се каже, че обичате този човек, но и не искате той или тя да се съмнява в истинските ви чувства.

Ако не сте готови да кажете ”Обичам те”, опитайте се да използвате една от следните думи – заместители на любовните ви трепети.

Ако не може да кажете на партньора си, че го обичате, кажете му, че ви е грижа за връзката ви. Така ще покажете на любимия човек колко държите на него. Въпреки, че не казвате ”Обичам те”, вие ще заявите на вашия партньор, че няма да го предадете.

”Посвещавам на теб” указва недвусмислено, че искате любимият човек да се чувства щастлив и че искате да бъдете с него. Това словосъчетание изразява не само любовта, но и доверието ви.

Ако искате да покажете на някого, че се интересувате от него, кажете му колко го харесвате и ви е приятно с него. Тази дума няма да уплаши новия любим, защото не е толкова силна, колкото думата "любов".

Един от най-добрите начини да изразите чувствата си е да кажете на партньора си, че си падате по него. Може би не сте готови да кажете на партньора си, че го обичате, но държите да покажете силната си симпатия – тогава думата "паднал" може да ви помогне. ”Падам си по теб” е еднакво закачлива и ангажираща фраза.

”Впечатлен съм” е добро попадение сред избора на словосъчетания, когато не сте готови да кажете ”Обичам те”, но е един прекрасен комплимент за ответната страна, защото казва много. Със сигурност вашият любим човек ще се радва да чуе, че сте поразен от него.

Има много прекрасни думи, които може да използвате, вместо ”Обичам те” и това са само няколко от тях. Може би самите вие сте открили подходящите заместители. Ще ни ги споделите ли?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти