Шанс за женската възбуда

Шанс за женската възбуда
Снимка: Thinkstock

Следващата година на пазара ще се появи синьо хапче за жени, което ще промени секса за нежния пол.

Светът е в очакване на "магическото хапче", което за едни е ново откритие, а за други голяма крачка назад.

Какво изобщо е виаграта?

Основният компонент в нея е силденафилът, който е отговорен за увеличаване на потентността. Тази съставка разширява кръвоносните съдове и осигурява приток на кръв към половите органи.

Женската версия ще се нарича "либридо" и обещава да гарантира сексуално желание. Лекарството ще стимулира производството на хормона тестостерон, който се отразява на центровете в мозъка, отговарящи за удоволствието и повишаването на сексуалното желание.

"Над 30% от жените на възраст 18 и 40 години почти не изпитват сексуална възбуда", показва статистиката на американския гинекологичен център. Цифрата е наистина страшна.

Проучванията показват, че много жени, независимо от чувствата и привързаността към своите партньори, не чувстват физическо привличане към тях. Магическото хапче обещава "пеперуди в стомаха" и може да ви помогне да си спестите депресията и да си върнете увереността.

Медикаментът не само физически ще ви подготвя за секс, но и психически ще помага да се отпуснете и да постигнете максимален оргазъм.

Единственият недостатък на таблетката е, че може да бъде пристрастяваща. Според противниците на "либридо" хапчето ще отучи организма да произвежда хормона естествено.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти