Лицето издава какъв е човекът в леглото

Лицето издава какъв е човекът в леглото
Снимка: Thinkstock

Ако искате да узнаете какъв е даден човек в леглото, просто погледнете лицето му.

Според китайското учение Съан Мен (четене по лицето), ако искате да узнаете какъв е даден човек, трябва да се вгледате в лицето му. Китайците практикуват изкуството на четене по лицето повече от 3000 години и казват, че чертите говорят на таен език, като казват всичко за характера на човека и тайните му желания.

Човешкото лице може да възприеме 7000 различни изражения. Хората използват едва няколкостотин от тях в ежедневието си, но израженията, които използваме най-често, оставят следа върху лицето ни.

Веждите

Хората с малки и редки вежди не проявяват особено голям интерес към секса. Те мислят духовно, а не чувствено.

Хората с дебели и рошави вежди са ненаситни в секса и имат нужда от стабилен режим с нови еротични преживявания.

Очите

Хората с много светли очи непрекъснато търсят нови завоевания и бързо приключват старите. Те се задоволяват лесно сексуално (добра новина, ако просто искате секс), но придават малко значение на секса и на любовта (не толкова добра новина, ако искате връзка). Склонни са да сменят партньора по-бързо от дрехите.

Хората с тъмни очи са страстни и дълбоки, първоначално е трудно да бъдат опознати, но няма да съжалявате за усилието. Те са като динамит в леглото и могат да бъдат задържани само с много интензивен, разнообразен секс.

Носът

Хората с чип нос са замечтани, обичат романтичния секс и традиционните позиции, не се интересуват от еротични авантюри.

Хората с широк нос не са добра партия за чипоносите, тъй като са тяхната пълна противоположност. Не само че обичат секса, но и го искат в големи порции, колкото по-ексцентричен, толкова по-добре.

Линиите

Хората с малки тънки линии в долната част на клепача имат огромен сексуален апетит, винаги са готови за секс и нищо не е забранено по време на страстите под завивките.

Хората с тънки линии под основата на носа рядко мислят за нещо друго, освен за секс. Благословени или прокълнати в зависимост от гледната точка с най-високото либидо, те имат нужда да бъдат обичани по всякакъв начин и са изключително трудни за задоволяване.

Устни

Мъжете с голяма уста са смятани за изключително добри любовници. Ако пък имат и дебела долна устна, получават допълнителни точки - те са чувствени приключенци, но и минус, защото също така са безсрамно неверни.

Хората с широка уста са амбициозни същества, които искат да бъдат господари в спалнята.

Хората с малка уста са изобретателни и с голямо въображение, но с това комплиментите свършват. Те бързо стигат до оргазъм, оглеждат се за нови хора, верни са само на малцина и не са много обичливи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти