Кои са най-странните места за секс

Кои са най-странните места за секс
Снимка: Thinkstock

Понякога без значение къде се намират някои хора не могат да устоят на сексуалния си нагон. Ето няколко места по света, където властите или гражданите са хванали мъже и жени "на калъп".

* Похотлива двойка, решила да се забавлява на върха на крепостната стена в Нюкасъл.

* Друга двойка пък била арестувана на плажа в Съсекс посред бял ден пред очите на разтревожени родители и любопитни деца.

* Пренасяме се в Сидни, където двама млади влюбени се отдали на плътски удоволствия на балкона на 105-годишната часовникова кула, част от сградата "Grace Brothers".

* През април 2009 г. двама души са арестувани, защото практикували секс на поляната пред замъка Уиндзор. Потресени туристи, които очаквали да прекарат един типичен английски следобед, станали свидетели на акта. Смята се, че в този момент Нейно величество кралица Елизабет II също е била в замъка.

* На мъж и жена от Холандия пък им хрумнало да правят секс върху капака на полицейска кола, докато в нея има служители на реда. Униформените излезли от автомобила и учтиво помолили двамата да прекъснат акта си. По-късно се оказало, че сексът върху полицейска кола не е незаконен в страната на лалетата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти