Магнетичен поглед като на холивудска звезда

Анджелина Джоли и Кейт Бланшет на наградите "Оскар"
Снимка: Getty/Images

Тазгодишните Оскари не само че бяха много оспорвани, обсъждани и чакани от всички почитатели на доброто кино, но бяха и много звездни и бляскави.

Всички знаменитости изглеждаха прекрасно, като бяха заложили на семпъл, но много елегантен и изтънчен стил. Това се забелязваше главно в грима, където златното правило „малкото е повече” важеше с пълна сила.

Дамите избраха да подчертаят естествената си красота и женственост с малко грим, като поставиха акцент основно върху очите, а устните пленяваха с нежни пастелни нюанси.

Главните помощници на звездите за постигането на магнетичен, пленителен поглед определено са тъмната очна линия и обемните мигли.

По този начин очите са подчертани и визуално уголемени, с което уверено и смело приковават всички погледи върху себе си.

За основа са използвани предимно сенки за очи в леки, пастелни цветове, за да може да изпъкне очната линия.

Обемните мигли създават усещането за топлота и чувственост, но и за блясък и изисканост, присъщи на всяка холивудска звезда.

Ако искате и вие да изглеждате като звездите от червения килим и да пленявате с елегантност и изискан стил, трябва да изберете подходящите козметични продукти.

Новата спирала Aero Volume на AVON е създадена специално, за да ви осигури обемни, ултра леки и повдигнати мигли!

Тя е с удобна звездообразна четчица, която повдига миглите вертикално и разнася туша равномерно за съвършен, пленителен поглед.

За да зарадва и изненада приятно лоялните си читателки, екипът на Edna.bg съвместно с Avon организира игра, която ще ви даде възможност да спечелите именно тази уникална спирала.

Освен нея сме ви подготвили и страхотен комплект гримове на козметичната марка, които ще придадат перфектния завършек на неповторимия ви стил.

Очаквайте скоро подробности.

Автор Зоран Коцов, гримьор на Avon

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти