По-плътни устни без ботокс, само с грим

По-плътни устни без ботокс, само с грим
Снимка: Thinkstock

Ако не сте сред почитателите на филъри, ботокс, силикон и други подобни, а искате да имате по-плътни устни, ще ви споделим няколко хитринки.

С грим можете да постигнете почти всичко.

От Kozmetikata.com разкриват няколко похвата с декоративна козметика, които ще помогнат да направите устните да изглеждат по-сочни и плътни. 

Най-важното е да използвате червило с блясък. Гланцовете придават по-плътен вид на устните, тъй като светлината се отразява върху тях и създава плътен ефект. Избягвайте тъмните нюанси, понеже те могат визуално смаляват, а избирайте по-свежи розови и червени тонове.

Друг метод е да подобрите кръвообращението в устните.

Mасажирайте ги с мека четка за зъби например или си пригответе домашен ексфолиант (давали сме ви вечер рецепти тук, но можем да споделим пак, че и леко търкане с кафява захар и подходящо натурално масло ще свърши работа).

Внимавайте с ползването на молив за устни.

От една страна той може да помогне да не се разтича червилото и гланца, но от друга, ако очертаете прекалено устните, ще ги "затворите".

Ако ползвате червени нюанси на червилото, можете внимателно да нюансирате кожата около устните с бял молив, който да прелеете с по-светъл коректор. Идеята е червените устни да изпъкнат

Трябва обаче да внимавате да не си личи прекалено и да имате бяло петно около устата.

На пазара се предлагат най-разнообразни червила и гланцове, които имат за цел точно да направят устните да изглеждат по-обемни и сладострастни.

Избирайте продукти, в които има витамин Е, той помага по редица направления.

И не забравяйте, че как изглеждате зависи от това как се чувствате wink

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти