Най-модерните пролетни обувки

Най-модерните пролетни обувки
Снимка: Thinkstock

Биляна Божилова

Покупката на нов чифт пролетни обувки е един от онези мигове на щастие, за които повечето жени са готови да жертват цяло състояние.

Добрата новина е, че модна пролет 2015 не го изисква.

От една страна, защото голяма част от тенденции са „модерен вариант на добре забравено старо“, а от друга, защото високооборотните марки предлагат отлични заместители на ефектните дизайнерски предложения.

Сами преценете дали и колко сте готови да дадете за нови пролетни обувки.

От мен тенденциите:

• С тънка, равна подметка
• Многоцветни, с геометрични мотиви
• С дебел ток и платформа
• Този див, див Запад
• С остър връх и тънък, висок ток
• Жълти пролетни обувки
• Пера, ресни и други декорации
• С каишки и връзки
• Флатформи vs. платформи

С тънка, равна подметка

Балетни пантофки и еспадрили – много актуални обувки, които получават бонус точки за удобство. Сандалите и спортните обувки с равна подметка допълват разнообразието от модели, които краката ви обожават да носят.

Многоцветни, с геометрични мотиви

Двойна наслада за окото – пъстра геометрия за ценители. Идеални и стилизирани геометрични форми – правоъгълници, триъгълници, овали, кръгове, ромбове – от всичко по много, обляно в цвят.

С дебел ток и платформа

Ретро класика, осъвременена по изключително привлекателен начин. Доста по-удобен от тънкия ток, дебелият ток кара жените да се чувстват здраво стъпили на земята. Когато е и модерен, щастието е пълно.

Този див, див Запад

Каубойският стил при обувките е обогатен с много елегантност през пролет 2015. Сандали с ресни или златисти уестерн боти? Дизайнерите са подходили с въображение, изборът е ваш!

С остър връх и тънък, висок ток

След дългото модно изгнание, обувките с остри върхове направиха категорично завръщане и за пореден моден сезон заемат лидерски позиции. В комбинация с тънък ток, този тип обувки стават незаменим партньор на изисканата дама.

Жълти пролетни обувки

От ярко, през патешко жълто, до охра – както при дрехите, така и при обувките, жълтото предизвиква истинска модна революция. Имайки предвид колко свежест и позитивизъм излъчва жълтият цвят, едва ли някоя жена ще откаже чифт нови обувки в него.

Пера, блестящи камъчета и други декорации

Дойде моментът на екстравагантните дами да покажат целия си блясък. Обувките с пера, блестящи камъчета, мъниста, капси и всевъзможни декорации дават възможност да изразите своята уникалност.

С каишки и връзки

Колкото повече каишки и връзки, толкова по-модерни обувки. Максимата важи и за сандалите, но на гладиаторските сандали ще им отделя специално внимание съвсем скоро. Засега се наслаждавайте на обувките с много каишки и връзки.

Флатформи vs. платформи

Обувките на висока платформа започват да губят по точки от тези на така наречените „флатформи“. Те са по-ниски от платформите, изглеждат по-спортни и са поне една идея по-удобни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти