Модни тенденции при обувките за пролет/лято 2015

Модни тенденции при обувките за пролет/лято 2015
Снимка: Deichmann

Един бърз поглед към топ-тенденциите за новия сезон ни показва, че вдъхновенията на дизайнерите са изключително разнообразни.

Това гарантира широко поле на изява на индивидуалните интерпретации в модата, както и много стилови вариации.

Пищните принтове на различни флорални мотиви, каре Виши с типичния френски шик от 60-те, романтичният джипси и бохо полъх на 70-те, класическото черно и бяло, както и дрехите в стил милитъри и сафари освежават модния подиум през новия сезон.

Обувките са равни, а токовете прави и по-масивни, но не и лишени от женствена елегантност. Ако предпочитате ежедневния стил, тази година си заслужава да заложите на кецовете, лоуфърите, обувките с връзки, изрязаните боти с висок ток или пък на летните ботуши.

Новите цветове също подчертават небрежния стил - до бялото и бежовите нюанси се нареждат меките пастелни тонове.

Ето и новите тенденции при обувките:

• Черно и токчета

Дори и в горещите дни не можем да се лишим от черното! Класическият цвят, съчетан с летни и секси високи токчета придава на крака фин силует. Отиват си както с дълги и къси рокли, така и с панталони.

• Равни и спортни

Триумфът на равните модели продължава и тази година! Супер удобните леки обувки, както и равните спортни модели, са представени в изключително цветово разнообразие. В комбинация с къси панталонки създават една прекрасна младежка визия.

• Летните фаворити 

Топ-моделите за лятото могат да се опишат с няколко думи: черно, бяло, флорални мотиви, еспадрили, корк и клиновиден ток, морски стил и секси токчета. Те са абсолютно мултифункционални и си пасват с всичко в летния ви гардероб.

• Небрежен шик

През лятото това е най-предпочитаният и красив стил. Той, разбира се, винаги върви ръка за ръка с много декоративни елементи върху сандалите, които подчертават естествената красота на крака. Идеални са в комбинация с макси поли, широки панталони тип шалвари и дълги летни рокли.

• Сандали

Кой не си мечтае за топлите слънчеви лъчи и разходка по плажа? С новите любими сандали за най-горещите дни със сигурност няма да ви липсва лятно настроение! Ако добавите към тях голяма плетена чанта или в десен на райета, биха изглеждали страхотно!

• Еспадрили 

Сигурно някои още си спомнят техния триумф през 70-те - всички носеха еспадрили... Сега те отново завладяват модния свят. Можете да ги носите с всякакъв вид панталони – къси, дълги, до коляното, широки или по крака, както и с поли – създават прекрасна средиземноморска модна визия.

• Меки цветове

Истинска радост за окото са актуалните за сезона цветове от силната гама на синьото или тюркоаза, които сега не са ярки и наситени, а излъчват мекота и нежност. Тези нюанси са особено шик при моделите от велур. Подходящи са за комбинация с дънки или по-спортно облекло.

• Морски стил

Готови за круиз! Познатият ни вече стил отново акостира в лятната мода. Най-популярна е комбинацията между синьо, бяло и червено, особено на райе! Можете да ги носите с широка плажна рокля, къси панталонки, летен гащеризон или каквото друго решите, тези модели си пасват с почти всичко.

Очаквайте от 15 до 26 април играта на Deichmann и Edna.bg!

В нея ще можете да проверите дизайнерските си умения като съчетавате всеки ден най-подходящите според вас обувки с предложения от нас тоалет.

Ще разберете и какви са предпочитанията на останалите участвали в играта. Накрая можете да участвате и в томбола за 4 ваучера за покупка от Deichmann, всеки на стойност 40 лв.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти