Звездите на бала

Звездите на бала
Снимка: netinfo

Абитуриентските балове по традиция са свързани с много вълнения, както от страна на завършващите гимназия, така и от техните родители (а понякога предимно от тяхна страна).

Разбира се, един от основните въпроси е кой с какъв тоалет ще се появи. Дамите много сериозно обръщат внимание на роклите си и много често решават, че ще ушият дреха с модел по свое желание.

Не малък процент обаче се насочват и към магазините, за да изберат и пробват нещо готово.

В новия брой на сп. "Булка" можете да намерите различни предложения на абитуриентски рокли. Представяме и тенденциите за тази година. 

Роклята на 2014 г. е калейдоскоп на стилове и образи. Тя е оръжие на женската красота – ярка, решителна и разкрепостена. Цветовата гама е от класическа до пъстра. Дължината над коляното е заложена в модните тенденции.

Тоалетът ви не трябва да бъде само ефектен, но и да съответства на вътрешния ви свят. Не отлагайте избора му за последния момент. Не се притеснявайте да мерите различни модели, за да откриете вашия.

Ако притежавате индивидуален стил, създайте "свой" неповторим образ. Ето и някои визии, в които може да се впишете:

Звездата
Всеки клас си има своята звезда. Тя винаги е в центъра на събитията, тя е във вихъра на модата и е недопустимо да се появи с обикновена рокля. Трябва да сияе. За такива момичета са най-смелите и разкошни предложения.

За тях е подходяща роклята тип "Русалка". Наблегнете на модерното V-образно деколте, секси разголен гръб или висока талия в стил "Ампир".

Отличничката
Тази целеустремена личност има безупречен вкус. Изтънчена натура, обожаваща поезията и музиката, ще ѝ отива изискана кройка и гланцирана тъкан - коприна, органза. Въпреки благородния и разкошен блясък, тези материи ще подчертаят младостта на абитуриентката.

Купонджийката
Тя е жизнерадостна и весела, обича да танцува, обожава салсата и румбата. На нея ще ѝ отива пищна пола, дължината може да варира. Разнообразието от цветове и орнаменти е това, което ѝ е нужно. Младостта и непосредствеността диктуват стила, а роклята разкрива нейната индивидуалност.

Мис Елегантност
За особи, предпочитащи класиката, са подходящи изискани и елегантни тоалети. Това може да бъде малка черна рокля, допълнена с бродерии или асиметрична дължина. При избора ѝ трябва да се доверите на професионалисти. Тази рокля никога няма да ви подведе и ще е "на висота" за всякакви тържествени събития след бала.

Спортистката
Ако активно се занимавате със спорт, или упражненията са ви просто хоби, вероятно не обичате излишната помпозност. Подходящо за вас е нещо удобно, демократично и в същото време интересно. Спортно-елегантна рокля по тялото идеално ще се впише в образа ви.

Претенциозната
Всяко момиче си има свои изисквания. Но има такива, които не могат да живеят без претенции - ако е шампанско, да е с ананас, ягодите да са в сладоледа. На пръв поглед за тези дами е подходящ класически модел, но уникален по своему. Може да допълните с волан отзад или пък да направите асиметрично деколте.

Модерната
Тези момичета купуват всеки брой на модните списания. Те постоянно експериментират с външността и дрехите си. На бала трябва да са като излезли от корица на гланциран журнал.

Лолита
Тя цени младостта и непосредствеността си. Подходящи за нея са късите коктейлни рокли в нежни пастелни тонове, подчертаващи свежестта й. Кога, ако на бала си, да не се почувства като щастлива и мила девойка.

Още модели на рокли можете да видите в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти