За всички с вкус към модата – стани дизайнер!

За всички с вкус към модата – стани дизайнер!
Снимка: Mtel

Мтел започва конкурс за дизайн на униформите на служителите в магазините.

Проектът е част от стремежа на телекома за изцяло ново позициониране, като промяната включва не само начина, по който изглеждат служителите в магазините, но също ценностите, които споделят, още по-високо ниво на обслужване и още по-добро качество на продуктите и услугите.

Конкурсът е за дизайнери, студенти по моден дизайн или любители, които имат опит и/или желание за разработване на подобен проект.

Те трябва да проявят креативност и новаторски подход, като изработят дизайн за служителски униформи, които да са модерни и да „отразяват“ идентичността на марката Мтел.

Победителят в надпреварата ще спечели 4000 лева, а заелите второ и трето място – 2000 лева и 1000 лева. Кандидатурите ще се събират до 28 юли.

Жури от модни специалисти и представители на Мтел ще оценява кандидатурите.

В състава на комисията са: проф. д-р Любомир Стойков, университетски преподавател и журналист; Николай Божилов, дизайнер, носител на наградата „Златна игла“ за „Най-добър млад дизайнер“ за 2013 година; Ванина Ханджийска, моден блогър, и Августина Маркова - Тути, стилист в предаването „Модерно“.

От страна на Мтел - Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“, Петя Стоянова , директор „Маркетинг комуникации“ и Желязко Желязков, директор „Директни продажби“.

Кандидатите ще бъдат оценявани както от журито, така и от консултантите в магазините на Мтел, които ще носят униформите.

Крайната оценка на участниците ще включи и вота на феновете на Мтел във Facebook. Служителите ще могат да се възползват от новите си униформи през есента.

Повече информация за конкурса може да научите на mtel.bg/mtelegance

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти