Световноизвестен моден бранд с магазин и в България

Томи Хилфигер
Снимка: Getty/Gulliver

Една от водещите дизайнерски марки в световен мащаб, "Томи Хилфигер" (Tommy Hilfiger) отвори първия си магазин в България. Предстои и откриване на втори търговски обект на лейбъла.

Магазините на бранда в България ще предлагат най-новата колекция - пролет/лято 2015, която включва и мъжки и дамски облекла и аксесоари. Колекцията е вдъхновена от Средна Америка, където величествени пейзажи се смесват с очарованието на малкия град и образуват най-живописните и интересни места в цялата страна. 

Това изследване на средната част на Америка води до пълно отдаване на природата, изразено чрез военни и морски детайли и изработка, които са комбинирани с характерния за "Томи Хилфигер" колежански стил. Резултатът е цветен, безгрижен и типично американски.

Томи Хилфигър представя първата си запомняща се колекция през 1985 г., като в нея той модернизира класически облекла като ризи с копчета, свободни памучни панталони и други вечни класики, добавяйки им нови кройки и детайли. Спокойният, младежки дух, който се усеща в първите дизайни, остава запазена марка във всички следващи колекции на дизайнера.

Бизнесът се разраства от единствено мъжки колекции през 1985 г. до глобален лайфстайл бранд, отчитащ над 6.4 милиарда долара приходи от продажби през 2013 г.

До момента по света има 1 400 магазина "Томи Хилфигер" в 90 страни от пет континента.

Известната с уникалните си колекции, които отдават почит на американския и колежански стил, придавайки им ново и модерно излъчване, марка можете да откриете в два от софийските молове - The Mall (от 28.02) и в Сердика Център (от 05.03).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти