София Вергара се появи с рокля на българскa модна къща

София Вергара в компанията на Рийз Уидърспуун преди връчването на наградите за кънтри музика
Снимка: Getty/Guliver

Най-добре платената според сп. „Форбс“ тв актриса София Вергара, станала известна в цял свят с участието си в сериала „Модерно семейство“, заложи на рокля, дело на българска модна марка, за разходка по червения килим.

Тоалетът е на модната къща BEYOND, зад която стоят стилистът Добромир Киряков и дизайнерът Борче Ристовски.

Събитието, на което Вергара се появи с елегантната черна рокля, бе 50-ото издание на наградите на Академията за кънтри. Тя връчи една от наградите в компанията на колежката си Рийз Уоидърспуун. 

Колегите от Vesti.bg се свързаха с един от дизайнерите на марката – Борче Ристовски, за да разкаже повече за усещането да видиш свое творение върху световна знаменитост. 

"Сутринта след наградите в САЩ Добри съвсем случайно попаднал на снимка в "Инстаграм", на която София Вергара е облечена с наша рокля.

Веднага ми я изпрати и на мен. Беше много приятно събуждане! Малко по-късно ни потвърдиха и от самия мултибрандов магазин в Ел Ей, където вече от половин година се предлагат нашите модели на Gspot и BEYOND, че София Вергара се е появила на наградите с наша рокля.

Разрових се в интернет за повече информация и в десетки световни сайтове тя вече беше обявена за една от най-добре облечените звезди на церемонията. Това е наистина голям комплимент за нас!"

Вижте повече детайли за роклята в галерията ни тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти