Последни тенденции в маникюра

Визия на колекцията "Моден фолклор"
Снимка: CND

Кристина Гочева

След обобщението на модните тенденции за сезон есен/зима 2014/15 е време да фокусираме внимание върху ноктите, които допълват и завършват визията на дамите, превръщайки се в 10 изящни аксесоара със статут на бижута.

Новите колекции на компанията CND - доказан трендсетър в областта на маникюра и педикюра, който работи в тясно сътрудничество с известни дизайнери и събира есенцията на сезона в палитра от актуални цветове и декоративни орнаменти, отново приковава погледите с предложения за новия сезон.

За есента и зимата CND реинтерпретират фолклорните мотиви, които осезателно се настаниха и в модата тази година, в красивата колекция "Моден фолклор".

Повелителката на маникюра, съоснователят и артистичен директор на CND Джен Арнолд споделя: "Този сезон ноктите са майсторски декорирани като миниатюрни произведения на изкуството, богато оцветени в златно, пурпурно и индиго.

С новата колекция се създават сложни дизайни, вдъхновени от Фаберже и старинните гоблени."

За есен 2014 палитрата на оригиналния CND Shellac е допълнена с цветовете Locket Love, Fine Vermilion, Rose Brocade, Crimson Sash, Indigo Frock и Plum Paisley, същата гама е разработена и за дълготрайния лак CND Vinylux Weekly Polish.

Ефектните декорации в актуалните есенни тенденции са възможни чрез лимитиран професионален комплект CND арт пигменти, с който маникюристите могат да предложат още по-голямо разнообразие от изящни орнаменти и красиви ефекти, както и индивидуални решения за всеки.

Празничните отблясъци на коледната колекция Gilded Dreams озаряват излъчването с нежно сияние, тържественост и изящество.

За Джен Арнолд празничната колекция Gilded Dreams събира "блестящи пайети върху маникюр с формата на бадем, сякаш магически заскрежен в розово злато, заледено синьо и сребристи пастели".

Празнични и блестящи цветовете от колекция Gilded Dreams допълват палитрите на дълготрайния лак CND Vinylux и на оригиналния CND Shellac Brand 14+ Day Nail Color с три изкушаващи нюанса - Grand Gala, Chiffon Twirl и Dazzling Dance. CND Vinylux осигурява блестящ и дълготраен цвят върху ноктите на ръцете, а CND Shellac Brand 14+ Day Nail Color ще се погрижи за безупречния вид на педикюра.

Комплектът CND Additives Gilded Dreams включва пигменти - Gold Adorned, Lavishly Rose, Pave Diamonds, Sapphire Hope. Резултатите от празничната колекция Gilded Dreams рисуват впечатляваща заскрежена реалност за зимните дни, допълнена с нестандартни идеи за оригинален маникюр.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти