Печеливши от играта на Deichmann и Edna.bg!

Печеливши от играта на Deichmann и Edna.bg!
Снимка: Deichmann

Преди две седмици с удоволствие ви представихме новите тенденции за пролят/лято 2015 в света на обувките.

Разкрихме ви, че на мода ще бъдат флоралните мотиви, романтичният джипси и бохо полъх на 70-те, класическото черно и бяло, както и дрехите в стил милитъри и сафари освежават модния подиум през новия сезон.

Актуалните обувки за сезона са равни, а токовете прави и по-масивни, но не и лишени от женствена елегантност.

Ако пък предпочитате ежедневния стил, тази година си заслужава да заложите на кецовете, лоуфърите, обувките с връзки, изрязаните боти с висок ток или пък на летните ботуши. Новите цветове също подчертават небрежния стил - до бялото и бежовите нюанси се нареждат меките пастелни тонове.

С още по-голямо удоволствие обявихме и новата ни игра с Deichmann, която дава шанс на четирима късметлии да спечелят ваучер за покупка в магазините на марката.

Всичко, което се изискваше от участниците е, в рамките на една седмица да следят сайта Edna.bg и всекидневните модни сетове, като изберат най-подходящата от три предложния обувка за конкретния сет дрехи.

Сега идва ред да обявим победителите smiley

С гордост споделяме, че в играта са участвали 1484 души! Сред всички тях безпристрастно и на случаен принцип бяха изтеглени следните печеливши:

*Валя Илиева

*Красимира Кънева

*Галина Спиридонова

*Юлия Събчева

Честито на печелившите и благодарности на всички участвали! Четирите късметлийки ще бъдат потърсени чрез посочените от тях координати, ваучерите ще им бъдат предоставени и с тях ще може всяка спечелила да избере наградата си в магазин на веригата в страната.

Следете Edna.bg и очаквайте бъдещите ни игри!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти