Новите модни тенденции

Новите модни тенденции
Снимка: Thinkstock

Седмицата на модата в Лондон завърши вчера след петдневни ревюта на водещи модни марки, сред които "Бърбъри" и Вивиан Уестууд.

Модни експерти открояват седем ключови тенденции от ревютата в Лондон.

*Кожа, естествена и изкуствена. Том Форд показа бяла и черна кожа от норка и жилетки от изкуствена кожа. Пол Смит представи модели в синьо с дебела червена ивица по средата, а британската звезда Кристофър Кейн облече моделите си в черни кожени къси рокли.

Вечно зелената Вивиан Уестууд добави кожа по краищата на късите панталони в колекцията си.

*Плисета. Може би те ви напомнят за училищните униформи, но плисетата отново са на мода.

И защо не, когато присъстват в роклите на родената в Гърция дизайнерка Мери Катранцу, използвани са като цветен детайл в полите на Ричард Никол и подправят тъмносивите палта на Тод Лин.

*Свежо синьо. Роксанда Илинич, която е родена в Сърбия, но от дълго време живее в Лондон, го използва при полите си до прасеца, в роклите си и в палтата си със златен колан. Синьото присъства осезателно и в колекциите на Темпърли Лондон, Топшоп Юник и Ричард Никол.

*Ботуши. Те са ваши приятели в есенно-зимния сезон независимо дали става дума за сивите, кафяви или черни велурени ботуши над коляното при Топшоп Юник, черните кожени ботуши при Прийн или ботушите до бедрата на Антонио Берарди.

*Голи крака. Хънтър, Топшоп и Роксанда Илинич са сред решените да продължат оголването тази зима. Което прави добрите ботуши дори още по-важни.

*Черно. То винаги е на мода, но тази седмица присъстваше осезателно в колекциите – от впечатляващите набрани рокли и дантелени творения на Джон Роча до моделите от кадифе, вълна и кашмир при Том Форд.

*Чанти. Мълбъри представи най-новите си чанти, вдъхновени от модел, линията Кара Делевин, създадена в тясно сътрудничество с манекенката. Марката се надява, че това ще ѝ помогне да се съживи финансово.

Бърбъри също представи The Bloomsbury, чанти в среден размер, украсени с 40 различни ръчно нарисувани произведения на изкуството. 

Най-доброто от Седмицата на модата можете да видите в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти