Модни аксесоари за всяка Edna дама на 30

Модни аксесоари за всяка Edna дама на 30
Снимка: Thinkstock

Вече сте на 30 или наближавате тази възраст? Може би е време да помислете как да промените гардероба си. Надникнете в кутията за бижута, в шкафа за обувки и разгледайте какви дамски чанти притежавате. Ако все още се двоумите, нека ви предложим няколко аксесоара, които е добре да притежавате на тази възраст.

Правоъгълната дамска чанта с твърди краища е един от най-важните елементи на съвременната 30-годишна дама. Големината и цветът ѝ може да изберете сами в зависимост от вашите предпочитания. Тази чанта е удобна, практична и е готова да побере документи, лични вещи, чантичка с гримове и таблета ви.

На тази възраст Edna жена се намира на прага между лудешката младост и зрелостта, затова е добре да започне да използва по-женствени и официални чанти. Забравете за меките чанти, които може да преметнете през торса си, освен ако не сте на излет или разходка.

Класическите черни обувки на висок ток са вторият задължителен аксесоар за гардероба на модерната жена на 30. Независимо дали сте висока или с по-нисък ръст, набавете си официални обувки, които ви прилягат и са ви удобни.

Височината на тока също трябва да е съобразен с фигурата и ръста ви. Моделът може да бъде с остър връх или с форма на бадем. Тези обувки ще ви бъдат винаги от полза, тъй като са подходящи за почти всеки тоалет, може да се използват през деня или за вечерни събития, в случай на работни и лични срещи.

Дамата на 30 години е отговорна и практична жена и винаги в крак с времето – в буквален и преносен смисъл. Затова е добре да има голям ръчен часовник, който може да носи в офиса, но може и  да го съчетае с дънки и тениска през почивните дни. Моделът може да е с правоъгълна или елипсовидна форма, но най-добре е класически кръгъл, който да напомня на мъжки часовник.

Не на последно място, жената на 30 години би трябвало да притежава уникално бижу. Този моден аксесоар е от любимите придобивки на всяка Edna дама, независимо на каква възраст е, но на прага на 30-те е почти задължително да имаш поне едно впечатляващо бижу.

Моделът, видът и металът от който е изработено са според предпочитанията на притежателката. Може това да е брошка, обеци, медальон, гривна. Важното е да привлича вниманието и да отразява същността на дамата, която го носи. Много често красивото украшение, подбрано с вкус, се превръща в тема за разговор в компанията.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти