Модни аксесоари пролет/лято 2014

Модни аксесоари пролет/лято 2014
Снимка: netinfo

Биляна Божилова

Прецизно подбраните модни аксесоари са успешният завършек на всяка визия. Обикновено грешките водят до модни гафове, затова следвайте правилото - “по-малкото е повече”. Големите бижута, ефектните колани и ярките шалове са за напреднали модни маниаци.

Имам една приятелка (и не само една), която като повечето жени много обича "да се кичи" с цветни бижута, без минимално усещане за стил и класа. Доводът "така е модерно" важи само за дамите, които умеят с малко усилия да постигат грандиозни резултати.

От благороден метал или пластмаса, красивото бижу е добре съчетаното. При шаловете материята е стиловоопределяща, а при коланите размерът има значение.

Какви бижута, шалове и колани са актуални през пролет/лято 2014?

Колие за ослепително деколте

Изборът на колие е от съществено значение, защото подчертава една от най-сексапилните части от женското тяло – деколтето. Не е все едно дали ще заложите на диамантена огърлица или на пластмасов гердан, но от модна гледна точка, няма да сбъркате и в двата случая. Материалът е признак на престиж, но не и на актуалност.

Гривна за изтънчена китка

Същото модно правило важи и за гривните. Благородните метали демонстрират класа, но пластмасата и дървото са не по-малко актуални. Носете низ от няколко гривни в етно стил или единична тънка гривна за елегантност.

Обеци за нежно излъчване

Обеците са много женствени аксесоари, които подчертават лицето по неповторим начин. При различните дами, кожата на ушите е с различна чувствителност, съответно изборът на обеци често се определя от този фактор. Ако нямате подобни проблеми, смело разнообразявайте с обеци от всякакви материали.

Пръстен за красива ръка

Независимо дали е подарък със символично значение, или лично селектирано бижу, пръстенът е този малък аксесоар, който има привилегията да е непрекъснато на показ, заради постоянните ни жестикулации. Подвижно изкушение за умели прелъстителки.

Колан за грация

Акцентът върху талията е още един начин за демонстриране на женственост. Дори на висш сексапил, ако сте с тънка талия. В противен случай внимавайте с широките колани – може да имат обратен ефект.

Шал за разкош

Почитателките на ефирните шалове могат да си отдъхнат. И през този моден сезон ще се носят любимите им "заместители на бижута". Копринен шал вместо колие – решението е ваше!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти