Къде да намерим дрехи на известни личности

Александра Жекова
Снимка: Second Chance Shop

В началото на юни предстои откриването на нестандартен магазин, обединяващ български популярни лица и техните дрехи с неповторими истории и не на последно място – млади хора, които вярват, че дизайнът в България има бъдеще.

Бутикът с име Second Chance Shop ще предлага някои от любимите облекла на звездите, като дрехите ще получават втора възможност да видят бял свят благодарение на малки корекции и дизайнерски трикове.

Дрехите на актьори, музиканти, писатели, олимпийци и други лица от обществения живот ще бъдат оставени в ръцете на студенти дизайнери от Националната художествена академия, ръководени от професионалисти от българския моден подиум.

Second Chance Shop ще отвори врати на 1 юни в "Сердика Център", когато известни личности ще направят ревю с нови версии на любимите си дрехи.

Всеки фен ще може да се сдобие с притежание на своя любимец или просто да купи нещо, което харесва и намира за оригинално. Събраната сума от каузата ще бъде използвана за подобряване на базата по моден дизайн в НХА.

Сред предлаганите дрехи може да бъде намерен екипът на Александра Жекова, с който тя участва на Олимпиадата в Сочи, както и тениската, с която Йордан Йовчев работи по организацията на Европейското първенство у нас.

Параскева Джукелова е избрала рокля със страхотен спомен от 90-те – премиерата на "Сезонът на канарчетата" в Ню Йорк.

Сред другите известни личности в кампанията присъстват и имената на Башар Рахал, Луиза Григорова, Калин Врачански, Дидо от D2, Вики от "Мастило", писателят и автор в Edna.bg Калин Терзийски и др.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти