Кои са най-харесваните в модата?

Кои са най-харесваните в модата?
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

Септемврийското издание на модната библия „Vogue“ е посветено на едни от най-известните и обичани модели в света на висшата мода.

Сред имената на жени като Наоми Кемпбъл, Жизел Бюндхен и Линда Еванджелиста обаче се прокрадват и няколко представители на силния пол.

От Vogue са преценили, че не трябва да игнорират и господата. В тяхна чест са направили класация на десетимата най-известни и обичани мъже модели. Нека ви я представим

Нека започнем с Тайсън Бекфорд. Тайсън е един от любимите модели на Ралф Лорън и как да не бъде! Във вените му тече ямайска, панамска и китайска кръв (бащата е ямаец от панамски произход, а майката – ямайка от китайски произход).

Бил е обявяван за един от най-сексапилните мъже в света от сп. People, Бритни Спиърс го включва в клипа си Toxic, а модните дизайнери се надпреварват да го канят в клиповете си (и ние виждаме защо).

Преминаваме към умопомрачителния Дейвид Ганди. Със сигурност сте го виждали на най-различни реклами и как няма! Дейвид излъчва силна мъжественост и аристократизъм, които са в състояние да покосят краката на всяка жена.

Любимец е на дизайнерите Долче и Габана, участва в почти всичките им реклами и ревюта, затова и в модните среди му се появява прякора „Dolce boy“ (момчето на Долче – бел. ав.)

Брад Крьониг е любимецът на Chanel и по-скоро на творческия директор на компанията Карл Лагерфелд. Интересното за Брад е, че той е татко на прекрасно момченце, което излезе заедно с него да дефилира на котешката пътека на едно от ревютата на Chanel!

Джон Кортахарена е един от секс символите сред мъжете модели. Дебютът му е през 2004 г. в ревю за Армани, а веднага след това в Париж за Джон Галиано. Участва редовно в рекламни кампании на Том Форд и Guess.

Шон Опри е момчето на Ив Сен Лоран и Армани. Със зелените си очи и правилни черти може да покори не само модния свят, но и всяко сърце!

Маръкс Шенкенберг е открит докато си карал ролери покрай плажа. Става известен с полу-голите си фотосесии за Calvin Klein, а ние аплодираме готовността му да се съблече в името на модата и красотата.

Матиас Лауридсен притежава уникална и крайно нетипична мъжка красота, която го изстрелва на върха на модния бранш. Любимо лице на Dior, Lacoste, Givenchy и още цял куп известни марки.

Марк Вандерлу е любимецът на Hugo Boss заради мъжественото си излъчване на суров, но нежен дълбоко в себе си мъж, който може да те носи с радост на ръце. Коя ли жена не би се оставил в ръцете му наистина, стига да имаше шанс

Ноа Милс е висок, смугъл и красив – повече не му и трябва. Ив Сен Лоран, Tommy Hilfiger и Gucci го ангажират редовно за ревютата и рекламните си кампании. В бизнеса е от вече 10 години, което го прави своеобразен ветеран. Бихме му гледали рекламите и през следващото десетилетие.

Евандро Солдати не е от ветераните в модния бранш, но определено кариерата му няма да приключи скоро. Louis Vuitton  го ангажират редовно, както и Лейди Гага за клипа ѝ към песента „Alejandro“. Прекрасно излъчване има Солдати, напълно заслужено попада в класацията на десетимата най-известни и добри мъже модели.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти