H&M със специално събитие в София

Рут Колева, Миленита и Белослава уважиха събитието на шведския бранд
Снимка: H&M

На 9 април със специално събитие H&M (Ейч енд Ем) отбеляза старта на двете нови колекции Conscious и Conscious Exclusive, които вече могат да бъдат намерени и у нас.

Гостите, сред които Теодора Духовникова, Нина Николина, Сантра, Рут Колева, Миленита, Мария Силвестър, Диана Любенова, Явор Бахаров, VenZy, Михаела Филева, Надя от Deep Zone и др., се насладиха на моделите на фона на мини концерта на певицата Белослава.

Всички дошли изразиха подкрепата си за по-устойчиво бъдеще на модата, като се включиха в инициативата за събиране на стари и ненужни дрехи.

Тази събота, 12 април, пред магазина на H&M (намиращ се на столичния бул. "Витоша" 6), всеки ще може да предаде торбата си с дрехи и да получи талон за 15% отстъпка на продукт по избор.

Всяка година H&M създава колекциите Conscious и Conscious Exclusive като израз на постоянната си ангажираност към устойчивото бъдеще на модата. Моделите в тях са изработени от материи като органичен памук и коноп, Tencel®, рециклиран полиестер, а от тази година в производството се въвежда и органична кожа и коприна.

Колекцията Conscious представя един по-ежедневен и модерен стил със задължителни модни артикули, подходящи за пролетта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти