Джапанките като фешън аксесоар

Джапанките като фешън аксесоар
Снимка: Thinkstock

Биляна Божилова

Джапанки и тенденции? Връзката става все по-силна, така че не се отнасяйте пренебрежително към този важен летен аксесоар. Ако някога избирахме джапанки основно по факторите високо качество и разумна цена, вече трябва да вложим целия си фешън потенциал, за да се сдобием с най-доброто.

Стане ли въпрос за джапанки, няма как да не обърнем внимание на истинската революция, която предизвика Жизел Бюндхен със своя бранд Ipanema. Супермоделът превърна "гумените плажни чехли" в топ летен аксесоар. Марката Ipanema впечатлява с уникален дизайн и много високо качество, при това на съвсем достъпни цени.

Едва след отдаване на заслуженото на Жизел Бюндхен, мога да продължа да коментирам вълната от страхотни джапанки, която ни залива през последните летни сезони.

Големите спортни брандове също лансират интересни модели, въпреки че залагат предимно на удобството и комфорта. Така задържат верните си почитатели, но овациите определено са за бразилското чудо Ipanema.

Луксозните марки се включат с единични предложения, които вдигат имиджа на джапанките като фешън аксесоар.

Време е да разгледаме тенденциите при джапанките за лято 2014, вече се убедихме, че вниманието си заслужава:

• Класически
• С панделки
• В ярки цветове
• Тип сандали
• Блестящи
• На платформа
• Животински принт

Класически

Класически наричаме модела, при който лентата минава по широчина на цялото стъпало, а не през пръстите. Джапанките, които има в почти всяка домашна баня. Докоснати от голяма марка, се превръщат в must have покупка и за лято 2014.

С панделки

Закачливите и весели панделки са любими на всички момичета, които пазят детското в себе си и обичат да го изразяват чрез начина си на обличане. Джапанките с панделки са не само сладки и забавни, а и много актуални през настоящия летен сезон.

В ярки цветове

Цветната модна мания, която върлува в последните години, няма как да не оцвети и джапанките. Неоновите нюанси, както и останaлите ярки тонове, излъчват освободеност и жизнерадост, които идеално се вписват в стила на джапанките.

Тип сандали

Отново адмирации за Жизел, благодарение на която джапанките нахлуха в градска среда със забележителни модели тип "сандали". Прецизното изпълнение ги прави сериозен конкурент и на най-удобните сандали.

Блестящи

Още една тенденция, вдъхновена от световните модни подиуми. Златисто, сребристо, бронзово, както и металическите нюанси на повечето цветове са предпочитани от дамите, които обичат да се открояват.

На платформа

Коя жена не мечтае да демонстрира изящна фигура на плажа? В стремежа към съвършенство всички модни трикове идват на помощ. Джапанките на висока платформа оптически удължават краката и оставят впечатление за по-стройно тяло.

Животински принт

От животните с любов. В този случай нямаме нарушаване на никакви природни закони, така че удоволствието е пълно. Леопардовият и змийският принт са най-актуални.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти