Кой печели терапията на звездите

Кой печели терапията на звездите
Снимка: Петър Чолаков

Миналата седмица ви запознахме с новата ера в козметичната индустрия, а именно – терапията на звездите Intraceuticals (Интрасютикалс). Обяснихме ви с какво тя е уникална, като можете да си го припомните ТУК.

Специалистът по грижа за кожата Магдалена Банчева с желание отговори изчерпателно на многобройните въпроси от страна на потребителите, зададени като коментар под статията.

Днес вече дойде време да обявим и късметлиите – един, който печели безплатна процедура Intraceuticals и още 15-ма, които ще получат покани за Отворените дни – 4, 5 и 6 декември, в  Център по естетика "Persona", по време на които всеки, закупил процедура Intraceuticals получава като подарък безплатна терапия Hydrafacial.

С радост ви съобщаваме, че след проведена томбола в присъствие на жури, на случаен принцип бяха изтеглени следните победители:

Безплатна процедура Intraceuticals (Интрасютикалс) в салон "Persona Health & Beauty" печели участник с потребителско име: Ilijana

15 покани за Отворените врати – 4, 5 и 6 декември, в  Център по естетика "Persona" печелят участници с потребителски имена:

skapsazova_stan
Nely 
anjell 
Elena Dakova 
korni_g – България
ДАНИЕЛАДМ 
val666 
NinaZ 
crazymonkey 
royals 
LinaP 
десинка 
AnnaIvanova 
cen 
Клара Цеткин 

Те могат да вземат участие в дните на Отворените врати и да се възползват от специалното предложение – при закупуване на една терапия Intraceuticals, ще получат като подарък безплатна процедура Hydrafacial!

Късметлиите ще получат подробности за спечелените от тях награди на имейл адресите, с които са се регистрирали в Edna.bg.

Всички останали читатели винаги са добре дошли в салон "Persona Health & Beauty", за да се убедят лично в качеството и професионализма на терапиите и екипа. Повече информация относно процедурите можете да получите на www.persona.bg или се обадете на 0898356190.

Екипът на Edna.bg благодари на всички свои читатели, които участваха в играта и им пожелава успех и късмет в бъдещи инициативи на сайта!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти