Червилото, което развълнува Холивуд

Червилото, което развълнува Холивуд
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Обичате ли боровинки? Сигурни сме, че те са едни от любимите ви горски плодове, но днес ще си говорим за червената боровинка не като плод, а като цвят...

Защото именно нейният неустоим тъмен и загадъчен оттенък се превърна в истински хит сред червилата в Холивуд, а постепенно след това и по целия свят.

Цветът червило, който се определя като червена боровинка, е наситен, варира между плътното тъмнорозово и мистичното потайно червено. Той определено се откроява, нанесен върху устните и няма как да остане незабелязан, придавайки дълбочина, изтънченост и стил на визията.

Именно заради тези свои неоспорими качества той е истински хит по целия свят и буквално подлудява холивудските звезди. Големите модни брандове пък залагат на неговата магнетичност в рекламните си кампании, нанасяйки го върху устните на най-известни и високоплатени модели на всички времена.

Няма какво да говорим - цветът "червена боровинка" разкрива класа, елегантност и съвършенство. А устните, обагрени в него, шепнат дори и без глас за страстната същност, която носи жената, която го използва.

Нека се убедим колко невероятен е този нюанс:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти