План за действие срещу целулита

Шведският модел Филипа Хамилтън е новото лице на грижата за тяло Body Sculpter на Biotherm
Снимка: Biotherm

Кристина Гочева

Преди да заклеймите действието на продуктите, които поставят под прицел портокаловата кожа, спомнете си - кога за последен път се раздвижихте истински, и когато отговорите честно пред себе си на този въпрос, вече може да подложите под съмнение ефективността на антицелулитните формули.

Защото закотвени пред компютъра, не осъзнаваме тоталната си обездвиженост и въпреки, че целулита притеснява само суетата ни, на повърхността, за съжаление, той е външно отражение на вътрешни проблеми - нарушено кръвообращение в кожата, задържане на повече течности в тъканите и забавяне на метаболизма.

Една от най-големите клопки, в които попада човечеството е, че решава проблемите на повърхността и когато това не се случи бързо и с преобразяващата сила на макиажа и пластичната хиругия, се появяват съмненията. Но колко от нас се разхождат, тичат, плуват или карат колело редовно? Тук дори няма да намесвам хранителни режими и фитнес - това е запазената територия на друг автор в Еdna.

Когато добавим малко движение към антицелулитната си програма, (която по традиция прилагаме едва след като се видим по бански преди началото на сезона), разликата е видима – движението и правилно подбраните продукти с подходящ метод на нанасяне наистина работят.

Body Sculpter на Biotherm видимо оформя нежеланите извивки на тялото с лека, разтапяща се и изглаждаща гел текстура. Особено през нощта, когато тялото е отпуснато и си почива,  действието на продукта е оптимално и редуцира обиколките на ханша и бедрата с по сантиметър на месец, благодарение на комбинацията от червени водорасли, чист кофеин, салицилова киселина, гинко билоба и есцин.

Интензивната грижа против целулит Cellulinov на лаборатории Sisley премахва неравностите с екстракт от семената на тропическото дърво лонган, кофеин, екстракт от червено водорасло и гинко билоба.

Yuza Sorbet Body Milk е богат на антицелулитни и стягащи активни елементи, извлечени от традиционната корейска наука за билките. Висока концентрация на кофеин, подсилена с азиатски зелен чай, способстват за разграждането на мастните клетки чрез ефекта на "липолиза". Целулитът остава "разтопен", а кожата видимо по-стегната, млада и блестяща.

Body Lift Cellulite Control се нанася със специфичен метод за самомасаж, въздействащ върху мастната тъкан, микроциркулацията и елиминирането на излишните мазнини и вода. Водна мента, целозия (петльов гребен), ароматното растение от Амазония бахари, синя метличина, канжу и здравец скрепяват действието си в свещен съюз срещу съществуващия целулит и предотвратяват образуването на нов.

Body-Lift Expert e разработен изцяло за взискателната кожа над 40-годишна възраст. Той ремоделира извивките на тялото и отговаря на нуждите от стягане, изглаждане и разкрасяване. Противостареещата формула едновременно действа в дълбочина и на повърхността на клетъчната мрежа, за да възстанови тонуса и младежкия вид на кожата.

Bioten cъбират в лесно абсорбиращата се формула на aнтицелулитния серум - ударна терапия, която видимо подобрява плътността на кожата след 10 дни. Нанася се с кръгови движения върху проблемните зони (бедра, ханш, корем) и съдържа Lipofirm - комплекс от естествени съставки, възстановяващи колагеновата структура на кожата и регулиращи микроциркулацията, и акай бери - също естествена съставка, с антицелулитно действие и високо съдържание на минерали, витамини и хранителни вещества.   

Стягащото олио за тяло NIVEA Q10 plus е обогатено с естествения за кожата коензим Q10 и масло от авокадо, чрез които успява да стегне кожата за 2 седмици, да раздвижва кръвообръщението и е подходящо за масаж срещу стрии. Масажирайте в участъците, където е необходимо, поне 2 пъти на ден, нанасяйте на суха или мокра кожа директно след баня.

Aнтицелулитната терапия Cellu Break 5D на Avon стимулира изгарянето на мазнини в областта на бедрата и ръцете.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти