Завръщането на Кати Прайс към красотата и стила

Кати Прайс в специална фотосесия за списание ES
Снимка: ES Magazine

Лилия Огнянова

Кати Прайс е известна с огромните си силиконови гърди, оранжев изкуствен тен, екстеншъни в косата повече от самата коса и тоалети в безумни цветове, разкриващи повече, отколкото скриват.

Освен това е известна и като бившата съпруга на певеца Питър Андре, бивша на няколко футболиста, майка на пет деца, модел, автор на книги, творец на парфюми и риалити програми, бивш алкохолик... За още не се сетихме.

Каквото и да се каже за Кати Прайс, няма как да не се подчертае и факта, че тя продължава да бъде интересна на широката общественост вече години наред, нейните книги, парфюми и риалитита се радват на успех, а от там и на печалба.

Кати успешно гради своя бизнес, напук на всички, които твърдят, че е празноглава манекенка и „еднодневка“.

Сега обаче Прайс е решила да направи пълна промяна със себе си.

Списание ES са посветили корицата си и специален материал с фотосесия на 36-годишния модел.

Те показват трансформацията на изгорялата от солариум едрогърдеста манекенка в стилна и красива улегнала жена. Кати се е подложила на седма поред операция за корекция на бюста, но този път не е увеличавала кубиците, а е махнала всичкия силикон от себе си.

След това е изхвърлила изкуствените коси, мигли и козметика с цветовете на тропическа птица.

За промяната си Кати споделя, че иска вече външният ѝ вид да отговаря на личността ѝ в реалността, а именно – работеща майка и любяща съпруга.

„За първи път от 20 години насам, като вляза в стаята, хората не ме гледат в гърдите, а в лицето.“, споделя Прайс и няма как да не е права, след като за първи път изглежда нормално и стилно – нещо, което никой не е очаквал от нея.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти