Всички деца на Анджелина Джоли с роли във филма "Клеопатра"

Анджелина Джоли и Брад Пит
Снимка: Getty/Images

Анджелина Джоли е осигурила роли за всичките си 6 деца във филма "Клеопатра", в който вероятно ще се снима заедно с годеника си Брад Пит.

Джоли и Пит неотдавна заявиха, че не искат децата им - 13-годишният Мадокс, Пакс, на 10 години, Захара - на 9, Шайло - на 8, и 5-годишните близнаци Вивиан и Нокс, да тръгнат по стъпките им и да станат актьори. Изглежда обаче, че са променили мнението си, след като всички те се появиха заедно на снимачната площадка на филма.

Носят се слухове, че в "Клеопатра" ще се снима също и Брад Пит. Това означава, че "Клеопатра" ще е първият филм, в който Джоли и Пит ще си партнират от участието им в лентата "Мистър и мисис Смит", излязла по екраните през 2005 г.

"Целият им живот е свързан с киното, но Брад и Анджелина не искат децата им да последват примера им и да станат актьори" - заяви източник, цитиран от в. "Мирър". - "Все пак актьорството е в кръвта им и това може да постави основите на едно следващо поколение актьори."

Вивиан се появи заедно с майка си във филма "Господарка на злото", но Анджелина увери, че имала продължителни обсъждания с Брад, преди да склони това да се случи.

"Съгласих се Вивиан да се снима във филма, след като си дадох сметка, че другите деца на нейната възраст могат да се уплашат от външния ми вид, защото изглеждах страховито като Злодеида", поясни тя.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти