Виктория Бекъм стана градинар

Щастливи заедно вече над 15 години
Снимка: Getty/Guliver

Виктория Бекъм ще украси корицата на августовския брой на британското издание на списание "Вог". Това ще е третият път, в който 40-годишната модна дизайнерка позира за корицата на британския "Вог".

Във фотосесията за модната библия бившата певица от дамската група "Спайс Гърлс" се снима с гумени градинарски ботуши и дрехи в провансалски стил.

В интервю към изданието г-жа Бекъм споделя как поддържа форма, следвайки спортната и хранителна програма на Трейси Андерсън, която е треньор и на други знаменитости кат Гуинет Полтроу, Мадона и Дженифър Лопес например.

"Още, докато бях бременна с дъщеря си Харпър, се запознах с Трейси и започнах да спазвам нейните препоръки за здравословен живот", коментира Виктория.

Според метода на Трейси Андерсън не бива да приемаме повече от 1000 калории дневно и трябва всеки ден да спортуваме поне за малък интервал от време.

На страниците на британския "Вог" Виктория разказва още, че никога нямало да постигне своя успех без сигурността и куража, който нейният съпруг Дейвид Бекъм ѝ давал през годините.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти