Видео: Вълшебната рокля на Дженифър Лопес

Видео: Вълшебната рокля на Дженифър Лопес
Снимка: netinfo

Мария Николова

За рокля като на принцесите мечтае всяко едно малко момиченце, но Дженифър Лопес е живото доказателство, че вълшебствата продължават да съществуват и за порасналите момичета.

С такова впечатление поне останаха зрителите на изпълнението на певицата на сцената на популярното американско музикално шоу "Американ айдъл" (American Idol).

Родената в нюйоркския квартал Бронкс звезда, която един от членовете на журито в известното в Щатите предаване, направи запомнящо се представяне на новата си песен "Усети светлината" (Feel the light), която част от саунтрака на анимационния филм "У дома" (Home).

По време на песента певицата бе облечена с ефектна бяла рокля, която светлините обсипваха с визуални ефекти и придаваха усещане за истинска магия. Блясък, експлозия от цветове, съчетана с героите от анимацията, съживиха дрехата така, че публиката наистина да успее реално да "усети светлината", както се пее и в едноименната песен.

Певицата буквално бе в блясък от главата до петите, а гримът ѝ също бе в унисон с цялата "светеща" концепция на изпълнението.

А сега ви предлагаме да се насладите на цялото изпълнение и да усетите магията на роклята на Дженифър в това видео от Vbox7:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти