В живота на Селин Дион – когато парите не могат да купят здраве

Селин Дион и съпругът ѝ Рене
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

Знаете, че от здравето по-ценно няма. Парите не могат да купят щастие, а само вещи. Когато изгубим здравето, осъзнаваме, че именно то е източник за усмивки, спокойствие и любов към живота, а не каквото и да било друго.

Селин Дион е поредният човек, който се убеждава в това. Певицата се бори с тежка драма в семейството си – съпругът ѝ е диагностициран с рак на гърлото.

Рене Анжелил се бори с коварната болест и от една година насам съпругата му Селин си е взела почивка, за да се грижи за него.

Той не може да яде сам, затова го храня аз по три пъти на ден през тръбичка“, споделя Дион през сълзи.

Звездата разкрива подробности от личния си живот по време на интервю с Дебора Робъртс. Със сълзи на очи Селин говори за тежкото положение на съпруга си, с което обяснява и защо от година насам е прекратила всичките си участия и публични изяви.

Рене е с 27 години по-възрастен от певицата – той е на 73, а тя на 46. Двамата са женени от 1994-а, а са заедно от 14 години преди това. Имат три деца – 14-годишния Рене Чарлс и 4-годишните близнаци Еди и Нелсън.

Заболяването на Рене е открито още през 1999г., но сега се е изострило.

Ще се борим за живота“, споделя Дион през сълзи и допълва, че смелостта да говори за здравословните проблеми на мъжа ѝ идва от историята за борбата с рака на Анделина Джоли.

Актрисата оповести официално, че е отстранила и яйчниците си, поради високия риск от развиване на рак. Припомнете си ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти