Ума Търман ли е това?

Ума Търман
Снимка: Getty/Gulliver

Дали е плод на нова пластична интервенция, поставяне на филъри, или различен вид грим, или просто липсата на по-изявено количество спирала, не сме напълно убедени, но едно е сигурно - актрисата Ума Търман определено не прилича на себе си на премиерата на новия телевизионен филм с нейно участие "Плесница" ("The Slap").

Дотолкова, че да се запитаме: "Ума Търман ли е това?"

Според американския лайфстайл редактор Бет Шапури, е възможно променената и необичайна визия на Ума да се дължи на осветлението или на факта, че родената в Бостън муза на Куентин Тарантино е изсветлила и удебелила веждите си и те са в цветова гама, близка до тази на кожата ѝ.

Друга нейна теория гласи, че 44-годишната актриса просто е заложила на нетипичен за нея начин на нанасяне на руж, фон дьо тен и червило.

Не е изключено обаче, звездата от "Криминале" и "Убий Бил" наистина да е прибегнала до услугите на естетичната хирургия.

Припомняме, че Ума Търман не е единствената актриса, която бе обявена за неузнаваема при своя нова медийна изява. През месец октомври 2014 година Рене Зелуегър също бе обект на редица коментари в световен мащаб по същия повод. За случая можете да прочетете повече в Edna.bg - ТУК.

А ние ви оставяме сами да видите и прецените струва ли ви се наистина различна известната актриса:

Е, какво мислите?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти