Тайните за Леонардо

Леонардо ди Каприо
Снимка: Getty/Images

На вчерашния 11-и ноември холивудският актьор Леонардо ди Каприо навърши 40 години. Не знаем дали всички мъже на 40 са мечта за всяка жена, но Леонардо определено все още може да бъде определен като секс символ. 

По повод рождения ден на актьора, вестник "Гардиън" разказа 10 малко известни факта от живота на звездата.

Ето кои са те:

1. Като дете той e учил за кратко в експериментално училище за развити деца.
2. После започва да учи в частно училище, далеч от връстниците си, което го поставя в ситуация още от тийнеджърските му години да иска да се занимава сериозно с актьорска игра и да изкарва пари сам.

3. Всъщност първото появяване на Лео Ди Каприо на малкия екран е, когато той е бил на 5 г. Участвал е в ТВ шоу, но е бил уволнен, защото поведението му е било твърде смущаващо.
4. Майка му го е кръстила Леонардо на Да Винчи, защото, докато е била бременна, съзерцавала живопис на гения в музей, а той точно тогава е ритнал за първи път.

5. В по-младите си години Ди Каприо никога не оставял бакшиш на сервитьорите и не бил любимец на персонала по заведенията.
6. Журналист на сп. „Тайм“ нарича веднъж актьора „скучен“ заради способността му да избори имената на 20 застрашени видове животни.

7. Страстта на актьора към опазване на околната среда е толкова голяма, че в момента над 80% от съдържанието, публикувано в официалната му страница, е свързано с глобалното затопляне.
8. Ди Каприо пуши само електронни цигари.

9. В последните години актьорът е свързван само с красиви руси жени, което еднозначно показва предпочитанията му към блондинките.
10. През 2013 г. Марк Уолбърг призна, че с Ди Каприо искрено са се мразили през далечната 1995 г.

Екипът на Edna честити рождения ден на Лео, като му пожелава още стойностни роли в киното да направи догодина най-сетне да получи заветния "Оскар"!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти