Тайните сватби в Холивуд

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем
Снимка: Getty/Guliver

Не всички известни личности изгарят от желание сватбата им да се превърне в публично достояние и сензация на годината.

Даже напротив, за някои от най-големите холивудски звезди светската сватба е табу, а всички медии научават за нея едва след като тя вече е факт.

Пример за това са 10 от най-любимите холивудски двойки, а повод за открояването им е предполагаемата тайна сватба на актьорите Адам Броуди и Лейтън Мийстър.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Русокосата красавица и Райън се ожениха през септември 2012г., като сватбата им беше потвърдена седмици по-късно. Детайли от сватбената церемония бяха предоставени от списание "Martha Stewart`s Weddings", изданието, което е помогнало на звездната двойка с приготовленията за церемонията. Влюбените, които рядко се появяват заедно на червения килим, засега успешно държат личния си живот далеч от медийното внимание.

Кейт Уинслет и Нед Рокенрол
Двойката се венча тайно в Ню Йорк през декември 2012г., малко след като се сгоди през лятото на същата година. Кейт и Нед се справиха успешно с тайната церемония, тъй като пресата разбра за събитието седмица по-късно.

Пенелопе Круз и Хавиер Брдем

Испанската двойка изненада целия свят с новината, че е узаконила връзката си през юни 2010г. Крус и Бардем са избягали чак на Бахамите, в къщата на техен приятел, за да встъпят в брак далеч от очите на медийте. Към днешна дата звездите се радват на стабилен брак и две деца.

Марая Кери и Ник Кенън

Влюбените се срещат само 6 месеца преди да се оженят тайно през 2008 г. Марая и Ник са известни с това, че подновяват брачните си клетви няколко пъти, като за последно организираха церемония с приказна тематика в Дисниленд.

Гуинет Полтроу и Крис Мартин
Когато Гуинет и Крис се женят през 2003 г., сватбената церемония е толкова тайна, че никой освен семействата на двойката не е присъствал на тържеството. В момента двамата се радват на син и дъщеря и 10-годишен брак.

Ан Хатауей и Адам Шулман

Ан се омъжи за приятеля си през 2012 г. в Калифорния на скрита от света церемония. Една от малкото известни подробности около сватбената церемония на звездите е, че булката е била облечена с рокля модел на Валентино.

Бионсе и Джей Зи

Тази световно известна и любима музикална двойка успешно запази най-хубавия момент от връзката си само за себе си. Двамата се венчаха през 2008 г., а сватбената церемония беше официално потвърдена шест месеца по-късно. Двамата определиха церемонията като "традиционна и духовна" и не коментираха повече събитието.

Кели Кларксън и Брандън Блексток

Kели и музикалният и мениджър Брайън бяха сгодени около година преди тайно да сключат брак. Певицата първа разкри новината, като написа на феновете си съобщение в Туитър. "Официално съм г-жа Блексток. Оженихме се вчера на най-красивото място на света", сподели с почитателите си изпълнителката.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт

Влюбените се венчаха в Калифорния през 2010 г., а за церемонията се разбра седмици по-късно. Двойката, която има 22 години разлика във възрастта, се среща за пръв път през 2002 г. и 12 години по-късно е все така влюбена.

Даниъл Крейг и Рейчъл Уайс

Вероятно Крейг е използвал някои "Бонд" номера, за да опази в тайна сватбата си с Рейчъл. Двойката се венча през юни 2011 г. само след година заедно, а на тържеството са присъствали едва четири души.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти