Скромна сватба във Венеция за Джордж

Скромна сватба във Венеция за Джордж
Снимка: Getty/Images

Джордж Клуни планира сватба във Венеция.

Актьорът и адвокатката по човешките права Амал Аламудин, които се сгодиха през април, ще се венчаят в Италия през септември.

Те са се отказали да организират сватбата в имението на Клуни на брега на езерото Комо, защото сметнали, че не е достатъчно уединено.

"Джордж и Амал искат да се оженят в Италия, но се нуждаят от място, което предлага на тях и на гостите им уединение", разкри запознат източник пред в. "Ню Йорк Пост".

Джордж, който не искал да създава неудобство на съседите си на езерото Комо с вниманието към сватбата си, и Амал били видени да вечерят във Венеция преди няколко седмици, след като обиколили няколко сватбени обекта.

Запознати твърдят, че те планират да се оженят в замък в града.

Двойката посетила венецианския ресторант Да Иво заедно с бодигарда на 53-годишния актьор и неговата приятелка и се насладили на традиционни италиански ястия и напитки. На следващата сутрин те отлетели от летището във Венеция с хеликоптер.

Преди време се твърдеше, че Джордж и Амал смятали да се оженят в двореца Хайклиър, където е сниман сериалът "Имението Даунтън", но в крайна сметка променили решението си, след като адвокатката научила, че бившата британска моделка Кейти Прайс се венчала там с първия си съпруг Питър Андре през 2006 г.

"Амал не знае много за звездите. Но е добре осведомена коя е Кейти Прайс и не искаше големият ѝ ден да се свързва с подобен род медийни циркове. Така че те започнаха от начало и търсят други места", разкри запознат източник. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти