Принц Джордж – на осем месеца, а вече модна икона

Принц Джордж – на осем месеца, а вече модна икона
Снимка: Getty/Images

Макар да е само на осем месеца, принц Джордж вече задава модни тенденции, тъй като всички дрехи, с които се появява, веднага се разпродават в магазините.

Каквато майката, такъв и синът – подобно на майка си Кейт Мидълтън, принц Джордж е на път да се превърне в модна икона, всяка изява на която се очаква с нетърпение от почитателите на модата, в случая от майките.

Малкият Джордж, който в момента е на обиколка с родителите си в Нова Зеландия, отново предизвика фурор вчера, облечен в гащеризон с избродиран платноход отпред.

Той участва в първия си официален публичен ангажимент, игри с десет момченца и момиченца на неговата възраст.

Днес изявите му бяха на първа страница на всички британски вестници, а "Дейли Мейл" дори излезе с притурка от осем страници с "разтапящи сърцето" снимки.

От всичко това печели и британската марка за луксозни детски дрехи "Рейчъл Райли", която продава известния вече гащеризон.

Въпреки цената от 75 паунда дрехата веднага се превърна в "бестселър", като размерите за 6-месечни и 12-месечни бебета бързо бяха изчерпани.

В края на март бъдещият монарх даде сериозен тласък на модата на небесносините пуловери с изписано име върху тях, като позира за официална снимка с родителите си и кучето им Лупо.

Британските медии съобщиха, че специализираният сайт My1stYears.com продал 1200 бройки от пуловера за няколко часа, а скоро след това той вече бил изчерпан.

"Изглежда, че малкият принц е наследил таланта на майка си като човек, който задава тенденции.

Всичко, което носи, се продава като топъл хляб", каза тогава директорът на сайта Даниел Прайс пред списание "Хелоу". 

Снимки от обиколката на младото кралско семейство можете да видите ТУК и ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти