Последният ергенски ден

Джордж Клуни и Амал Аламудин пристигат във Венеция и се отправят с лодка към хотела, в който са се настанили, в компанията на приятелите им Ранди Гербер и съпругата му Синди Крауфорд
Снимка: AGF. s.r.l./REX

Вече е ясно кой е отговорен за дизайна на булчинската рокля на Амал Аламудин, с която всеки момент се очаква холивудският актьор Джордж Клуни са сключи брак. Сватбеният ѝ тоалет е дело на модната къща на Александър Маккуин, която подготви и Кейт Мидълтън за щастливото събитие през 2011 година.

Джордж, от своя страна, ще заложи на италианската модна къща "Армани" за своето облекло на церемонията.

Същевременно стана ясно, че сватбеният пръстен на адвокатката от ливански произход Амал пък се оценява на 600 хил. долара и е с инкрустиран внушителен диамант.

През изминалата нощ в сайта Dailymail.co.uk бяха представени снимки от последната вечеря на Амал и Джордж като годеници. Събитието и съпровождащите го празненства, както вече е известно, са ситуирани в един от най-любовните градове - Венеция.

Стотици папараци, фотографи и репортери са окупирали града на каналите и гондолите, за да следят изкъсо Джорж Клуни, Амал, както и техните гости, сред които има и доста известни личности - Мат Деймън и съпругата му Лусинда, Брад Пит и Анжелина Джоли, Ана Уинтър, Синди Крауфорд. 

Ето и какво се случи в кадри през изминалите часове в италианския град, за който се твърди, че потъва:

Прочети още: Венеция тръпне в очакване на сватбата на Клуни

Прочети още: Детайлни подробности около сватбата на Джордж Клуни

Прочети още: Джордж Клуни ще става баща?

Прочети още: Джордж Клуни бе арестуван

Прочети още: Джордж Клуни очаровал бъдещата си тъща

Екипът на Edna.bg следи сватбата на годината и ще ви информира с нови подробности около продължаващите няколко дни събития във Венеция.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти