Памела Андерсън в Edna различна светлина

Памела Андерсън
Снимка: Zoey Grossman, NoTofu Magazine

Помните ли онова платинено русо момиче, което тича по брега на Лос Анджелис в изрязан червен бански и спасителен буй в ръка? Е, от образа на американската актриса Памела Андерсън, популярна именно с участието си в серийния филм от 90-те "Спасители на плажа", не е останал и спомен.

Русокосата холивудска звезда изглежда напълно неузнаваема - зряла, умерена, стилна и елегантна, със закачливо ретро излъчване, на есенната корица на американското списание "Notofu".

Снимките за фотосесията за новия брой на изданието са направени от фотографа Зоуи Гросман. За очарователните си визиите 47-годишната актриса е облечена в модните шедьоври на Ив Сен Лоран (Yves Saint Laurent), "Миу Миу" (Miu Miu), Марк Джейкъбс (Marc Jacobs) и Долче и Габана (Dolce & Gabbana).

В броя Памела е напълно открита и честна за миналото си: "Не знаех нито какво правя, нито къде се намирам, взимах лекарства, но успях да се справя. Бях отчаяна, исках да намеря отново любовта и няколко пъти бях убедена, че мога да имам семейство. Но се получи така, че децата ми израснаха под влиянието на различни хора."

Тя също така говори за изпитанията в отношенията ѝ с рок музиканта Томи Лий, който е бащата на двете ѝ момчета: "Все си говорим и припомняме колко влюбени бяхме, за добро или зло, както и колко много научихме един от друг. Трудно е да се примириш с нещо по-малко от приказка. Бракът ни пропадна и болеше страшно много, защото не бяхме подготвени. Понякога виждах неприятни неща за себе си в пресата и това ме смазваше."

В крайна сметка обаче, от интервюто ѝ в списанието се подразбира, че Памела е положително настроена към живота: "Наистина мисля, че нося нещо в себе си и съм готова да опитам. Не искам нещата да ми се случват на мен, искам аз да се случвам на тях."

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти