Натали Портман е булката беглец в новата кампания на Dior

Натали Портман е булката беглец в новата кампания на Dior
Снимка: netinfo

Броени дни преди Деня на влюбените, Свети Валентин, модната марка Dior ни напомня, че не всяка приказка приключва със сватба и встъпване в брак.

Това разказва по неповторим начин новия рекламен клип на бранда, в който главната роля е поверена на актрисата Натали Портман.

В едноминутното видео красивата брюнетка бяга от собствената си сватба под звуците на песента "Piece ot my heart" на Джанис Джоплин.

Клипът промотира добре познатия аромат на бранда, носещ името Miss Dior, на който звездата е лице.

В краткия филм именно Портман се превъплъщава в неустоимата Miss Dior, чийто баща я съпровожда към олтара. Точно в този момент тя се обръща назад и побягва към кръжащ над нея хеликоптер, който я отнася към свободата. Тогава героинята на Натали се отдава на страстни ласки с пилота на летателното средство.

"Това е история за бягството от всички неща в живота, които те пречупват", споделя Антон Корбин, режисьор на мини филма. 

"Натали Портман е фантастична. Тя е реална, тя е зашеметяваща. Мисля, че естественото поведение е много по-важно от красотата. Да бъдеш красива не е достатъчно. Тя е истински човек, добър човек, и нейното излъчване има неповторима харизматичност", допълва още той.

Ароматът Miss Dior e първото ухание, лансирано от Кристиан Диор. Той съдържа есенция от италианска мандарина, египетски жасмин и нотки пачули от Индонезия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти