Най-важният урок за Дженифър Анистън от брака ѝ с Брад Пит

Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Бракът между американските актьори Дженифър Анистън и Брад Пит приключи преди повече от 10 години, но от развитието на техните взаимоотношения звездата от сериала "Приятели" е извадила ценна поука.

Известната актриса с времето е осъзнала, че по време на връзката на двама души, независимо колко продължава тя, е нормално хората да са изнервени, ядосани и раздразнителни на моменти. 

"Винаги съм си мислела, че ако си ядосан, не бива да казваш нищо и да не показваш емоции", разказва екранната Рейчъл Грийн пред "Холивуд репортър" (Hollywood Reporter).

"Вярвах, че тези настроения трябва да останат само за нас и да не натоварваме близките си с ненужна афектираност", допълва чаровна 45-годишна знаменитост.

Актрисата подозира, че именно това е била една от причините връзката ѝ с Брад Пит да приключи и той да предпочете Анджелина Джоли.

Едва години след раздялата си със сексапилния актьор, Дженифър има ясна представа, че изразяването на негативните емоции е съвсем в реда на нещата - така, както и самият гняв.

"Като всяко човешко същество много пъти съм била изнервена, но никога не съм подозирала, че трябва да го изразявам наяве, за да продължа новия ден с по-чисти мисли и емоции.

Това е една част от характера ми, върху която работя от дълго време.", споделя актрисата, настояща половинка на колегата Джъстин Теру, с когото са сгодени.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти