Мадона с тоалет на български дизайнери

Мадона с тоалет на български дизайнери
Снимка: netinfo

Мадона гостува в Париж за промоцията на новия си албум в тоалет на френска фирма, зад която стоят българските дизайнери Ливия Стоянова и Ясен Самуилов.

Кралицата на поп музиката лансира сидито си "Rebel Heart" и по този повод бе поканена да изпълни песента "Ghosttown" от него в предаването "Гран журнал" на телевизия "Канал +".

Мадона застана под прожекторите в елегантно болеро на фирмата "On Aura Tout Vu". То бе изработено от бяла и черна коприна, с богати дантели и бродирано с кристали и перли от нефрит. Един смел избор от страна на Мадона, който веднага бе оценен по достойнство от модните експерти.

Българският дизайнерски дует от "On Aura Tout Vu" e известен с това, че твори моделите си около някаква концепция - вода, светлина и др. "Във всеки от нас има сенки и светлини, нещо като ин и ян противоположностите, ангела и демона", обясниха българските дизайнери пред медиите миналата година.

Сега въпросът е кое е изкушило Мадона в избора на нейното болеро - дали изискаността на френската мода, или противопоставянето на крайностите?

А ето и видео от събитието от Vbox7.com:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти