Кой стои зад невероятните сватбени тоалети на Амал Аламудин

Амал и Джордж Клуни
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вече официалната съпруга на Джордж Клуни впечатли всички с невероятната си сватбена рокля. Оказва се, че една от роклите, които Амал Аламудин е избрала за престоя си във Венеция, е дело на италианеца Джанбатиста Вали.

Адвокатката Амал се омъжи за актьора Джордж Клуни в събота във Венеция.

По-голямата част от първия си ден като г-жа Клуни тя прекара в късата бяла рокля с бродирани розови и лилави цветчета. Облото деколте и дългите дантелени ръкави леко напомняха за образа ѝ на булка.

Говорител на Вали разкри, че роклята е изработена от коприна, но не е създадена специално за Амал. Адвокатката е избрала дрехата от минала колекция на дизайнера и е преправена за нейните мерки.

Модната къща на Вали е любима на много холивудски знаменитости, като Пенелопе Крус, Натали Портман и Хали Бери.

Огромният шум около роклята на Амал допринесе за рекламната кампания на новата по-достъпна линия на дизайнера. Колекцията Giamba, представена в Милано по-рано този месец, има за цел да допълни досегашните модели, като са включени и къси рокли, подобни на тази на Амал.

Колекцията ще бъде пусната в продажба в началото на 2015 г.

Освен с рокля на Джанбатиста Вали, съпругата на Джордж Клуни бе забелязана във Венеция и с модели на Алекзандър Маккуин и Долче и Габана.

Джордж и Амал вече официализираха брака си на гражданска церемония във Венеция вчера – 29 септември.

Младоженците организираха пищна сватба в присъствието на звездни гости в събота и пътуваха с лодка по венецианските канали до кметството на града.

Там те официално бяха оженени от бившия кмет на Рим Валтер Велтрони. Той ръководи и церемонията им в събота.

Клуни бе облечен в тъмносив костюм, а британската адвокатка беше решена в бял костюм с панталон, а на главата си имаше слънчева шапка. Двамата си тръгнаха от кметството десет минути по-късно и бяха отведени с водно такси. Вижте снимки от събитието в галерията ни ТУК!

Гражданската церемония бележи края на четиридневните сватбени тържества, които започнаха във Венеция в петък. Сред звездните гости на церемонията в събота бяха Мат Деймън, Синди Крауфорд, Емили Блънт и Боно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти