Кой се сдоби с награда?

Кой се сдоби с награда?
Снимка: netinfo

В понеделник вечерта в Лос Анджелис се проведе 66-о поред връчване на наградите "Еми".

Тв сериалът "В обувките на Сатаната" (Breaking Bad) взе награда "Еmi" за най-добра драма, а изпълнителят на главната роля Браян Кранстън (познат още като бащата на Малкълм от едноименния сериал) – "Еми" за най-добър актьор.

Церемонията по връчване на наградите ЕМИ се проведе в "Нокиа Тиатър" в Лос Анджелис. Водещия Били Кристъл почете с кратка реч самоубилия се неотдавна Робин Уилиямс. "Той ни караше да се смеем, а това не е никак малко", отбеляза Кристал, който е водил и Оскарите.

"В обувките на Сатаната" се излъчва в 5 сезона (последният в две части) от 2008 до 2013 г.

Главният герой е учител по химия, който разбира, че е болен от рак. С цел да подсигури финансово семейството си той започва да произвежда амфетамини заедно със свой ученик, като постепенно се превръща в могъщ наркобос.

Кранстън, за когото това 5-а награда "Еми", бе обявен за най-добър актьор в конкуренция с редица именити свои колеги – Джеф Даниелс, Джон Хам, Кевин Спейси, а също Уди Харелсън и Матю Макконъхи, чиято уникална игра в сериала "Истински детектив" граничи с висш пилотаж.

За най-добър тв сериал бе обявен "Модерно семейство", а за "Еми" за най-добра актриса взе Джулиана Маргулис, известна на българските зрители от сериала "Спешно отделение".

Снимки с огнено червените тоалети на дамите от събитието, можете да видите в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти