Кейт и Уилям не искат раждането да стане „цирк“

Кейт и Уилям не искат раждането да стане „цирк“
Снимка: Getty/Guliver

Велина Томова

Принц Уилям и съпругата му Кейт чакат второто си бебе и този път взимат всички мерки събитието да не се превърне в медийна истерия.

Двамата помолиха,или пък да кажем – забраниха, на медиите да чакат пред болницата Сейнт Мери, където се очаква Кейт да роди.

„Двамата са много благодарни за вниманието към тяхното семейство, но молят раждането да не се превърне в цирк“, разказват техни близки, цитирани от Дейли Мейл.

Уилям и Кейт са решили официалното съобщение за раждането да се появи едва в 8 сутринта на следващия ден, ако бебето се появи след 10 вечерта.

Двамата също така искат роднините им да разберат новината от тях самите, а не от медиите.

Тъй като раждането съвпада с последните дни от предизборната кампания във Великобритания, кралското семейство ще съобрази официалната пресконференция за раждането и с политическите събития.

„Ще изчакаме политическите новини да бъдат съобщени първи, а след това и ние ще направим нашето изявление“, обясняват от кралското семейство.

Очаква се Кейт да роди в края на този месец, но както при всяко друго раждане, така и това може да започне във всеки един момент.

Още две болници имат готовност да приемат херцогинята, ако бебето реши да излиза докато мама е на гости при родителите си в Бъкълбъри или си почивка в имението в Норфолк.

Преди няколко дни принц Уилям обяви, че ще си вземе отпуск по бащинство за две седмици когато бебето излезе на бял свят.

Още по темата:  

Кейт и Уилям покориха Ню Йорк

Защо американските дизайнери мразят Кейт Мидълтън

Очакваме второ кралско бебе през април

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти