Какво се случва днес с живота на Магдалена Малеева

Магдалена Малеева
Снимка: Getty/Guliver

Edna жена с много лица – легенда в тениса, грижовна майка на три деца, природозащитник и радетел за един по-добър свят. Така бихме описали Маги Малеева – такава ще я видят и зрителите на "Извън новините" по Нова, където тя ще гостува тази неделя (15 юни) при Ани Салич от 13,30 часа.

Маги ще вземе камера в ръцете си, за да ни разведе из своя свят, богат на спомени, равносметки и вълнуващи моменти… като времето, прекарано със семейството, например. Камерата ще я улови в един от най-истинските и ценни за всяка майка мигове – как приспива децата си – Юлия, Марко и Нина, и как четиримата се отдават на истински пижамен ден – с палачинки, игри, филми и скачане на батут.

Като малка, Маги е бунтарка и любителка на рока. Именно тази музика и едно пътуване на стоп до морето я събират с голямата ѝ любов – мъжът ѝ Любо, който я следва по всички световни кортове. Днес, освен че спортуват много, слушат рок и гледат трите си деца, двамата произвеждат и биомляко, което продават в своя биомагазин. Това е и другата голяма и важна кауза, на която Маги безрезервно се отдава.

В името на зелената идея тя ползва пелени за многократна употреба вместо памперси, ходи пеша и се вози на трамвай вместо на автомобил. Ще ни заведе и до село Мало Бучино, където ще ни покаже какво представлява биопроизводството.

Маги е истински борец в живота, калил своята воля и упоритост на тенис корта. Четвъртата в света е побеждавала Винъс Уилямс, Анна Курникова, Мартина Хингис и Дженифър Каприати. Най-тежките спомени обаче са от моментите, когато спортът я е изправял срещу сестрите ѝ.

"В тениса всяка седмица си на изпит, който много рядко преминаваш", споделя Маги, като допълва, че е обичала травмите си, защото са ѝ давали право да не бъде перфектна. Все още помни и времето, когато след сериозна операция буквално възкръсва на корта и от 360 позиция става 11 в света.

Без значение от ролята обаче – майка, природозащитник или спортист, Маги си остава винаги човек с кауза и голямо сърце.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти