Известни мъже, които практикуват йога

Дейвис Бекъм, Адам Левин и Матю Макконъхи
Снимка: Getty/Images

Адам Левин от "Maroon 5'
Първоначално не искал да се занимава с йога заради обществените стереотипи, но след фитнес травма опитва и от тогава практикува с постоянство и удоволствие!

Матю Макконъхи
Със завидна йога практика – в студиото или вкъщи. Редовното практикуване на йога поддържа тялото стройно, във форма, със здравословен нисък индекс на телесните мазнини и силна мускулатура.

Аштън Кътчър
Практикува Бикрам йога (Хот йога). Той си представя, че е в пустинята без вода. Тренировката му е като подготовка за оцеляване след апокалипсис.

Дейвид Бекъм
Също почитател на Бикрам йога. Практикува редовно и е впечатлен от резултатите за тялото и играта си. Йогата е страст, която споделя със съпругата си Виктория и която упражняват заедно на йога за двойки.

Робърт Дауни Джуниър
Ако през 90 – е йогата е била далеч от обсега на актьора, то сега той води духовен начин на живот и споделя как редовното практикуване на йога му е помогнало да улегне, да стане балансиран и в добра физическа форма.

Мъжката телесна структура е с повече мускулатура от тази на жените. Мускулите, които имат еластичност, оформят силно тяло. Ако се работи за еластичност (а не за още мускулатура) с вече натренирана физика, това е формула за много силно тяло.

Йогата помага на мъжете да се свържат с емоциите си и по-лесно да ги изразяват.

Също така, йогата подобрява сексуалната издръжливост и способността да се изпитва удоволствие от секса.

Автор: Теодора Иванова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти