Изненади от Мария Илиева

Изненади от Мария Илиева
Снимка: STEREO ROOM

Концертът на Мария Илиева Играя стилно (05.03. в Sofia Event Center) обещава да бъде събитие за българската музикална сцена. Поп кралицата ще направи премиера на два чисто нови сингъла - соловият “Нека вали” и дует с хип-хоп сензацията Атанас Колев. Дебют на сцената ще направи и новият артист на лейбъла Стерео стая Александра Борисова - Sunny.

Журито на X Factor „откриват” Атанас Колев още във втория сезон на X Factor, където той бързо се превръща от математик и топ баскетболист във впечатляващ хип-хоп артист и любимец на всички поколения.

Детето-чудо печели второто място в музикално шоу номер едно в света. След успеха на сингъла на Deep Zone Project „Зиг Заг” с негово участие и на соловия му „Шах и мат”, аристът заслужено печели и специалната награда за Teen idol на 359 Hip-Hop Awards.

Наско и Мария Илиева имат история като дуетни партньори. На финала на втория сезон на X Factor двамата изпълняват хита на Jay Z и Alicia Keys “Empire State of Mind”.

По време на лятното Coca-Cola Happy Energy Tour, избрано за най-добро хип-хоп турне за 2014 на 359 Hip-Hop Awards, новата им версия на хита на Мария Илиева с KNAS и Bacardy “Wanna Be The Best” кара публиката да избухне. Реакция на феновете е несъмнено доказателство за предстоящия успех на дуета.

Мария Илиева и Наско Колев работят по проекта с Dexter, определен за най-добър музикален продуцент (beatmaker) за 2014 от 359 Hip-Hop Awards.

На концерта Играя стилно ще се случи и още една премиера – на новия солов сингъл на Мария Илиева – „Нека вали”, продукт на съвместната ѝ работа с B.O.Y.A.N.

Изненадите не свършват дотук – по време на концерта Мария ще представи за пръв път новия артист на Стерео стая – младата и впечатляващо талантлива певица Александра Борисова – Sunny. За нея поп кралицата разкрива, че „вълнува по неповторим начин - с таланта, присъствието и усещането си за музика и точно това ще се случи на 05.03. в Sofia Event Center.”

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Eventim и ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти