Холивудски тайни за дълга връзка

Мерил Стрийп и съпругът ѝ Дон Гъмър са женени от 1978 насам!
Снимка: Getty/Images

Хората често си мислят, че връзките на известните личности са толкова различни от тази на една обикновена двойка.

Като оставим настрана звездния статус, натоварения график, големите разстояния и напрежението от медиите, това са просто двама души, които се срещат и се влюбват също като всички останали.

Ето какви са тайните на щастливата връзка според тях.

Личното пространство.
"Тя се съобразява с мен. Мисля, че по някакъв начин пътуването помага. Можем да пътуваме заедно, а понякога сме сами. И така вече 20 години. Като се огледаш, осъзнаваш, че много малко хора около теб имат 20-годишен брак", казва Дензъл Уошингтън за съпругата си Паулета Пиърсън.

Да обичаш, без да виждаш.
"Не знам какво бих правила, без съпруга си. Най-малкото щях да съм емоционално мъртва. Ако си женен от дълго време, обичаш без да виждаш", каза Мерил Стрийп за Дон Гъмър.

Обичането и харесването.
"Постоянно ни тормозят за нашата "тайна" на дългата връзка и защо ние издържаме повече от повечето бракове в Холивуд. Преди всичко нещата, които помагат при братята срещу съперничество, важат и срещу раздяла и развод. С Труди не само се обичаме, но също така много се харесваме", споделя Стинг за съпругата си Труди.

Обичай човека, а не опаковката.

"Харесвам Виктория заради самата нея. Щях да я харесвам и ако работеше във верига магазини. С Виктория винаги ще останем заедно като съпруг и съпруга", казва Дейвид Бекъм за половинката си.

Приеми различията.

"Смятам, че той е моята сродна душа. Това обаче не означава, че не са необходими много усилия. Ние двамата сме много, много различни", споделя Меган Фокс за Браян Остин Грийн. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти