Харисън Форд пострада по време на снимки

Харисън Форд
Снимка: Getty/Images

Актьорът Харисън Форд, който изпълнява ролята на Хан Соло в "Междузвездни войни", пострада по време на снимките на Епизод VII и беше откаран с хеликоптер в болница. Инцидентът е станал в "Пайнууд студио", в Бъкингамшир, Великобритания. 

Според изданието сп. "Тайм", върху крака на 71-годишния актьор е паднала тежка хидравлична врата. Вестник "Мирър" твърди, че това е вратата от космическия кораб Millennium Falcon.

Според някои от медиите във Великобритания, Форд може да е със счупен глезен, но няма потвърждение на тази информация.

"Снимките ще продължат, както е планирано, след възстановяването на Харисън Форд", се казва в изявление на филмовата компания "Лукасфилм".

В "Междузвездни войни: Епизод VII" Харисън Форд отново ще се превъплъти в образа на Хан Соло. Актьорът се завърна за поредното приключение от култовата космическа сага заедно с останалите ветерани от оригиналната трилогия Кари Фишър, Марк Хамил, Питър Мейхю (Чубака), Антъни Даниълс (Трипио) и Кени Бейкър (Ар Ту-Ди Ту). 

Новите попълнения в актьорския състав са Лупита Нионго, Гуендолин Кристи, Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Макс фон Сюдов, Анди Съркис и Домхал Глийсън. 

Режисираният от Джей Джей Ейбрамс седми епизод на "Междузвездни войни", трябва да излезне на голям екран на 18 декември 2015 г. 

Действието във филма се развива 30 години след събитията в епизод VI лента "Завръщането на джедаите". 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти