Годеж за Камерън Диас

Камерън Диас
Снимка: Getty/Images

Камерън Диас предизвика редица спекулации за връзката си с Бенджи Медън, след като неотдавна беше снимана с блестящ златен пръстен.

Именно това стана повод за слухове, че двамата са сгодени, съобщава Контактмюзик.

Камерън беше забелязана да носи пръстена на лявата си ръка в сряда в Лос Анджелис, докато присъстваше на официален обяд по повод изложба на костюми в Лос Анджелис.

Това накара мнозина да смятат, че тя най-сетне ще мине под венчило в близко бъдеще.

Очевидец, присъствал на събитието разкри пред сп. "Пийпъл", че Диас "небрежно и постоянно показвала пръстена и често си играела с него" по време на събитието.

След това двойката отишла на вечеря с приятели в италианския ресторант "Мадео" в Бевърли Хилс.

"Откакто започна да се среща с Бенджи Камерън се промени в много положителен план. Тя не престава да се усмихва и изглажда много по-щастлива", разкри запознат източник. "Бенджи живее с Камерън в последните няколко месеца.

Те сякаш не могат да се наситят един на друг и прекарват много време заедно. През деня двамата често ходят заедно да тренират. Вечер си остават у дома и готвят", допълни източникът.

42-годишната актриса и рокаджията Бенджи Медън, чиято връзка беше обявена през май, "признават открито пред приятели, че виждат дълго бъдеще заедно и да, сватбата може би е част от този план", разкри приближен до двойката източник през юли.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти