10 незабравими цитата от вечната Мерилин Монро

Мерилин Монро е една от най-известните жени на XX век и очевидно няма да бъде забравена и през идните десетителия.

Родена е в Лос Анджелис, Калифорния, през месец юни на 1926 г. като Норма Джийн Бейкър. Превръща се в една от най-известните актриси на Холивуд и е безспорен секссимвол на няколко поколения.

Нещо повече, отвъд имиджа си на празноглава блондинка, Мерилин Монро е изключително умна жена, оставила след себе си незабравими мисли, цитирани масово и днес.

Ето някои от тях:

"Колкото до любовниците, те ще идват и ще си отиват. И, скъпа, мразя да го казвам, но повечето от тях (даже по-скоро всеки един от тях) ще разбиват сърцето ти. Но ти не можеш да се предаваш, защото ако се предадеш, никога няма да намериш своята сродна душа. Никога няма да намериш тази половинка, която те прави цяла, и това се отнася за всичко".

"Винаги се чувствах несигурна и излишна, но най-вече уплашена. Предполагам, че исках любов повече от всичко друго на света."

"Мъжете, които мислят, че миналите любовни истории на жената правят по-малка любовта ѝ към тях, обикновено са глупави и слаби. Една жена може да даде нова любов на всеки мъж, който обича. При условие че не са твърде много."

"Ако не можеш да накараш едно момиче да се усмихне - не можеш да го накараш да направи нищо!"

"Мъж - това е човек, който винаги забравя рождения ти ден и никога не изпуска случай да спомене възрастта ти."

"Често е напълно достатъчно просто да съм с някого. Нямам нужда да го докосвам. Нито да говоря. Чувство преминава през двама ни. Ти не си сам."

"По-добре е да си нещастен сам, отколкото нещастен с някого."

"Кариерата е нещо прекрасно, но не можеш да се гушкаш с нея в студена нощ."

"Момчетата мислят, че момичетата са като книги. Ако корицата не хваща окото, няма да се поинтересуват да прочетат какво пише вътре."

"Истинският любовник е мъж, който може да те разтреперва, докосвайки лицето ти или усмихвайки се в очите ти, или просто гледайки съсредоточено в пространството."

*Галерията с едни от най-добрите снимки на Мерилин Монро можете да разгледате ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти