Мъфини в зависимост от зодията

Мъфини в зависимост от зодията
Снимка: Weheartit

Мъфините са сред любимите десертчета на малки и големи. Разнообразни и вкусни те могат да впечатлят и най-изисканото небце.

Ако искате обаче наистина да омагьосате някого с мъфин, първо проверете кой точно пасва на неговия зодиакален знак и най-вече на характера му.

Попаднахме на тази разтоварваща и приятна статия в сайта Gotvach.bg и решихме да я споделим с вас с идеята да направим едно "сладко" намигване към хороскопа. Ето какво съветват звездите, що се отнася до апетитните сладкиши.

Овен

Овните са хора, изпълнени с енергия и жажда за живот. Те биха се впечатлили от кексчета със силен и свеж аромат. Един лимонов мъфин определено би им се харесал.

Телец

Телците обичат да привличат внимание и да се глезят с лъскави джунджурии. Те харесват богато украсени кексчета, поръсени с фъстъци и други ядки. Ако им поднесете мъфини, поръсени с цветни захарни пръчици, също няма да е грешка.

Близнаци

Родените под този знак съчетават в характера си напълно противоположни черти. Въпреки че изглеждат строги и безкомпромисни, в действителност Близнаците са крехки личности. Тяхната двойствена същност определено би се зарадвала на кексче с два вкуса, които се допълват перфектно. Ето защо мъфин с шоколад и ванилия е точно за тях.

Рак

Раците са хора с топли сърца и блага душа. При нужда обаче показват твърдата си страна. Най-много те биха се зарадвали на мъфин с мед и орехи.

Лъв

Представителите на зодия Лъв са хора, които държат да се отличават. Те също обичат да се глезят с вкусни и стилни десерти. Ако желаете да спечелите Лъв, то непременно трябва да го зарадвате с мъфини с коняк, конфитюр и плодове.

Дева

Девата е подредена и винаги много организирана. Тя не обича претрупаните неща и винаги подбира добре детайлите. Девите биха се зарадвали на ароматен мъфин с канела и мед. Ако добавите в кексчето и златни стафиди, също не би било грешка.

Везни

Везните са хора, в които бушуват най-различни чувства. Те не биха се задоволили само с един вид мъфини, затова по-добре пригответе няколко различни. Така поне ще сте сигурни, че все някой ще им хареса.

Скорпион

Скорпионите са хора със силен характер. Те са страстни натури и харесват изисканите десерти. Мъфини с пияни вишни няма да останат незабелязани от тях и усилията ви ще бъдат възнаградени.

Стрелец

Стрелците са енергични личности, които обичат приключенията и изненадите. От друга страна родените под този знак са морални, принципни и разумни. Те са откриватели по природа и мъфин с късметче или мъдра сентенция би ги накарал да се усмихнат.

Козирог

Представителите на тази зодия са сериозни и сдържани хора. Но това е само привидно, защото отвътре Козирогът е море от емоции. Той определено би се впечатлил от солено кексче, в което се крие крема сирене и много ароматни билки.

Водолей

Водолеите са комуникативни, спонтанни и жизнени. Те предпочитат храни, които да ги заредят с още енергия. Ако им предложите мъфини с ябълки, моркови и бял крем, в никакъв случай няма да ви откажат.

Риби

Рибите са романтични и чувствени личности. Те без съмнение биха се зарадвали на някой ароматен и вкусен десерт. Мъфините с кокос и ванилия са перфектни за представителите на този знак.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти